نیوتون و آینشتاین ، و نماز

            بسم الله الرحمان الرحیم.

            در فیسبوک یکی از دوستانم دیدم از «وبلاگ نقد قرآن» چنین نوشته ای را نقل کرده بود:

«آیا شنیده اید که اگر کسی قانون جاذبه نیوتن را باور یا حفظ نکند نیوتن آن را در قبرش عذاب میدهد؟

آیا شنیده اید که اگر کسی نظریه نسبی انیشتین را باور نکند انیشتین برای او عذاب ابدی آماده کرده است؟

و یا کسی به شما گفته است که باید هر گونه نظریه... علمی را بدون سوال و فهمیدن حفظ کنید و آن را روزی 5 بار تکرار کنید؟

حقیقت نیاز به تلقین و حفظ ندارد, فقط دروغ است که به آن احتیاج دارد.

فرستنده: Eulalie Snu

تفکر درست و منطقی نه نیازی به ایمان قلبی دارد و نه ترس از ارتداد و اعدام، محیطی زیبا، باب میل شما و پر از تفکر و منطق هرگز باعث دلزدگی شما نخواهد شد که مجبور به تکرش و یا تهدید به ارتداد و اعدام بشوید!!!

تمامی تفکرات و عقاید منطقی سالیان سال باقی مانده و همچنان با منطق و علم قابل تایید هستند و البته در صورت رد شدن بوسیله علم هیچ گونه مقاومت تقدس واری از خود نشان نخواهند داد و یا هرگز مخالفان خود را سر نخواهند زد و به راحتی جای خود را به تفکری منطقی تر و علمی تر خواهند داد.

کاش کمی تفکر کنیم»

پایان نقل نوشته.

من در فیسبوک دوستم این طور نظر دادم:

«کاش کمی تفکر می کردند، قبل از نوشتن این حرفها. ــ سیصد سال پس از نیوتون، هر ترم تحصیلی که می شود دانشجوها در دانشگاهها قانون اول و دوم و سوم نیوتون را یاد می گیرند و می خوانند. پنجاه سال بعد از آینشتاین، هر ترم تحصیلی که می شود دانشجوها در دانشگاهها نسبیت خاص و نسبیت عام آینشتاین را یاد می گیرند و می خوانند. اما افرادی هستند مایلند ما مسلمانها ــ تحت تأثیر حرفهای خوش ظاهر و در واقع یاوه ی آنها ــ نماز نخوانیم. ما مسلمانها، مسلمان بودنمان یعنی ایمان داریم حضرت محمد فرستاده ی خدا است و قرآن کلام خدا است. ما مسلمانها وقتی روزی پنج مرتبه نماز می خوانیم، خدا را اطاعت می کنیم. اما افرادی هستند با ردیف کردن تعدادی کلمات، می خواهند القا کنند «اگر چیزی حقیت باشد، نیاز به تکرار آن حقیقت نیست». در حالی که گزاره ی «اگر چیزی حقیت باشد، نیاز به تکرار آن حقیقت نیست»، چه درست باشد این گزاره و چه نادرست باشد این گزاره، اصولاً ارتباطی به موضوع «نماز خواندن» ندارد.»