بسم الله الرحمان الرحیم.
فیسبوک و یوتیوب و توئیتر کلاً اجمعین در ایران ف ی ل ت ر است. شنیده ام دانشگاههای ایران حساسند استادها و دانشجوها فیسبوک نداشته باشند (مشخصاً دانشگاه شریف را شنیده ام). این در حالی است که من چند دقیقه قبل، یکشنبه دوازده شهریور 1391 حدود ساعت یک و نیم بامداد، تلویزیون را روشن کردم و کانال چهار را که خواستم ببینم، دیدم برنامه به زبان انگلیسی است در کانال «SAHAR 2» و دیدم چنین زیرنویسی نمایش داده می شود:
Facebook: http://www.facebook.com/saharetv
Youtube: http://www.youtube.com/sahartv
در گوگل هم دیدم صفحات اینترنتی ی فوق وجود دارد. وبسایت تلویزیون سحر یعنی در http://english.sahartv.ir/ را هم الان دیدم، و دیدم در پائین صفحه نوشته اند:
Follow Us:
RSS Feeds
YouTube
Yahoo!
آری! ملت ایران حق ندارد از فیسبوک و یوتیوب و توئیتر و تلویزیون ماهواره ای و رسانه ها و تکنولوژیهای مشابه استفاده کند، و استفاده از این رسانه ها و تکنولوژیها «حق مسلّم ما نیست»، اما حکومت ایران، برای صدور انقلاب (و شاید صدور فرهنگ و صدور علم و ...)، از فیسبوک و یوتیوب و تلویزیون ماهواره ای استفاده می کند.
آری! حکومت ایران که هفتاد و پنج میلیون ملت خود را صاحب حق در انتخاب رسانه ی مورد علاقه اش نمی داند، می خواهد مدیریت جهان را و سازمان ملل را اصلاح کند!
حکومت ایران حق انتخاب رسانه در ارتباطات جهانی را برای خود قائل است، اما ملت خود را صاحب چنین حقی نمی داند.
اینکه چیزی نیست. من حتی شنیدم فتوای یکی از آیات عظام د رمورد فطریه از طریق فیس بوک به دست مقلدانشان رسیده است. به نظرم آیت الله صافی بودند اگر اشتباه نکنم که از طریق فیس بوک پسرشان اعلام کردند که هرکس مایل باشد فطریه اش به حساب زلزله زدگان واریز میشود و همین یعنی حرام نیست فیس بوک.
راستی سلام. خوبین؟
سید جان دلمان برایت تنگ شده بود، بازهم مثل همیشه خوب بود.
سلام
ما همواره و بطور سنتی در مقابل تکنولوژی های جدید دافعه داشته ایم! و البته و صد البته که اخیرا این دافعه شکل گزینشی به خود گرفته و در توسعه ی نامتوازن در تکنولوژیهایی مثل نانو جلو رفته ایم و در تکنولوژیهایی که مربوط به آگاهی و خردجمعی و تبادل اطلاعات است، در قعر جداول قرارمان داده اند! و این عجیب نیست وقتی حتا هر گونه آمار، در اینجا محرمانه تلقی می شود!
سلام.
حالا شما چرا تعجب کرده اید؟
نمیدانم ج. ا. را هنوز نشناخته اید؟ یا فرقة ضالّة حوزویه را؟
سلام- اقای سید محمدی شما هم گاهی وقتا بدجوری اعصاب معصابتان به هم می ریزه ها!؟
دوست دارم جواب این سوال را از جانب شما بدانم. اگر شما به جای مسئولان حکومتی بودید خط مشی تان در مورد همه ی سایتهایی که تبلیغات ضد دینی و ضد حکومت اسلامی مد نظر شما را می کردند چه می بود؟
ایا در آن دموکراسی اسلامی که مد نظر شماست و حکومت اش از نوع ؛عدل علی؛ است باز هم ؛خوارجی : در کار خواهند بود یا نه؟
در دموکراسی اسلامی که مد نظر شماست ایا ؛کافر؛ با ؛مومن؛ حقوق برابر خواهد داشت یعنی ایا بار شهروندی و سهم بری از منافع سرزمینی بدون تفاوت در دین و مذهب توزیع خواهد شد یا اسلام جایگاه ویژه ای خواهد داشت؟
در حکومت عدل علی از نوع دموکراتیک! با ؛منافق؛ !جماعت چگونه رفتار خواهد شد؟
آیا در حکومت عدل علی زنان می توانند مقام اول کشور را داشته باشند. اگر نه. چرا؟
آیا در حکومت دموکراتیک با محتوی اسلامی که مد نظر شما اقلیتهای مذهبی نیز می توانند هم سنگ شیعیان عقایدشان را ازادانه تبلیغ کنند؟ مثلاْ بهاییان؟!
در این حکومت دموکراتیک شما ایا همین تفاوتی که در مثلاْ میزان دیه بین مسلمان و غیر مسلمان وجود دارد. باز هم وجود خواهد داشت و ................. .؟
با توجه به این سوالها آیا گمان نمی کنید این دست اقدامات امنیتی که رژیم اسلامی انجام می دهد ریشه در همان مبانی فکری و عقیدتی دارد که شما نیز به نوعی از آن سهم می برید؟ از توضیحاتان ممنون خواهم شد.
سلام
شما دقت کنید هر جا چیزی به نفعشان باشد از بی بی سی و صدای آمریکا گواه معتبر رو می کنند . گو اینکه اینها همان رسانه های معاند نیستند
کامنت ایکس هم تامل بر انگیز است
سلام
شما که خود را ملزم به پاسخگویی به جناب ایکس نمیدانید چگونه انتظار دارید مسولین نظام پاسخگوی اعمال ورفتارشان باشند؟
اینا تقیه است