ولایت پذیری ی ذاتی و عرضی

            بسم الله الرحمان الرحیم.

            آقای دکتر علی زارعی نجفدری مشاور رئیس جمهور ایران آقای دکتر محمود احمدی نژاد، و مدیر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی، و عضو هیئت امنای کتابخانه های عمومی ی کشور، و دبیر کل دومین اجلاس بین المللی ی ناشران جهان اسلام است.

            عیناً از http://www.shafaf.ir/fa/pages/?cid=55442  (تاریخ انتشار 15 اردیبهشت 1390) نقل می کنم:

            «به گزارش خبرنگار خبرآنلاین علی زارعی نجفدری در جمع مشاورین رییس جمهور که در نخستین جلسه این شورا در سال جدید شرکت کرده بودند، با تشکر از رییس جمهور گفت: از احمدی نژاد تشکر می کنم که با تدابیر خود فتنه را در نطفه خفه کردند و نشان دادند در رکاب ولایت مطلقه امر مشغول خدمتگزاری هستند. بیش از همه باید از محضر مقام معظم رهبری تشکر کنم که جلوی مسیری که می رفت فتنه ای شکل بگیرد را با رهنمودهای خود گرفتند.

وی ادامه داد: ولایت مداری و ولایت پذیری دو دسته است؛ ذاتی و عرضی. ما شیعیان و مسلمانان و دلباختگان مکتب اهل بیت (ع) بر اساس باورهای دینی و اعتقادی مان ولایت پذیری مان ذاتی است. اساسا در جوهر ما بحث ولایت پذیری جا افتاده است. حق قضیه این است که جناب دکتر احمدی نژاد از این نوع ولایت پذیری دارند. بنده شهادت می دهم که من این نوع ولایت پذیری و ولایت مداری را در ایشان دیده ام.

مشاور رییس جمهور خاطر نشان کرد: ولایت پذیری دیگر عرضی است. مثلا می گویم در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اصلی است مبنی بر ولایت فقیه که من آن را قبول دارم. بنابراین بر من عرض شده است.

وی با بیان اینکه «ولایت پذیری جزو هویت شخصیت احمدی نژاد است» گفت: آقای دکتر احمدی نژاد مطلبی فرمودند مبنی بر اینکه رابطه شان با رهبری رابطه فرزند و پدری است. این مطلب در جامعه به گونه ای منعکس شده است که معنای این حرف چیست؟! آنگونه که من از دکتر شناخت دارم نوع رابطه پدر و فرزندی ایشان را مرید و مرادی، امام و مامومی، مقلد و مقلدی می دانم. اگر گفته شد که رابطه رهبری با آقای احمدی نژاد رابطه پدر و فرزندی است یعنی از جنس مرید و مرادی است.

نجفدری خاطرنشان کرد: مطلب دیگر این است که باید احمدی نژاد را با خودش تحلیل کرد. اگر ایشان را با خودش تحلیل کنیم از دل این تحلیل ولایت پذیری ذاتی بیرون می آید و اگر ایشان را با کسان دیگری تحلیل کنیم شاید چیز دیگری در بیاید که امروز دغدغه برخی است.

وی افزود: واقع قضیه این است که فتنه ای داشت شکل می گرفت و با توجه به اخبار چند روز گذشته این فتنه هنوز نخوابیده است. کسانی مترصد هستند که این فتنه را زنده کنند. به خاطر همین امر به نظر من باید در این شورا ابعاد مختلف این فتنه مورد بررسی و کنکاش قرار گیرد. این فتنه مدیریت شده بود. موجی بود که دیگران ایجاد کردند و ما در آن وارد شدیم و نمی دانستیم که کجا می رویم.» 

           

نظرات 4 + ارسال نظر
سیامک مختاری سه‌شنبه 5 مهر‌ماه سال 1390 ساعت 19:25 http://www.arshiyaa.blogfa.com

هو
سلام آقای سید محمدی عزیز! از آشنائی «حضوری» با سرکار خوشوقت و از اینکه نوشته های ناقابل را با مداقه ملاحظه فرموده اید ممنونم.بله ،متاسفانه آقای دکتر مرتضوی پارسال وفات کرد خداوند به استاد خرمشاهی نیز سلامت و طول عمر عطا فرماید که دکتر مرتضوی او را محققی صاحب نظر و در عرصه حافظ پژوهی بی نظیر می دانست. از تذکر عالمانه و بجای تان هم تشکر می کنم. با بهترین آرزوها و به امید دیدار

قاسم‌فام چهارشنبه 6 مهر‌ماه سال 1390 ساعت 14:29 http://aknun.blogsky.com/


سلام

جلسه مشاورانی که با چنین مداحی و یاوه‌گویی شروع شود مشخص است که به کجا خواهد انجامید.

مهدی محلاتی پنج‌شنبه 7 مهر‌ماه سال 1390 ساعت 09:31 http://mosleh255.blogfa.com

با سلام و عرض ادب و احترام.سید عزیز لینک نکردن به معنای نداشتن دوست نیست.موفق باشید.مهم این نیست که صفحه وبلاگت پر از نشانی اینترنتی باشد مهم تعاملی است که با شما بزرگان داریم.یا علی

مرجع عالیقدر،آیت الله العظمی سیدعلی محمددستغیب شیرازی درفیسبوک

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد